Необходими документи за спедитори / Documens for logistic companies :

Композиции :
Scania 144 – E0284BC / E4935EA – шофьор : Симеон Стоименов – 0888948455
Volvo F12 – E3324KA / E7057EA – шофьор : Георги Ангелов – 0887890579